Meer over Jantsje

Meer over Jantsje

Ik ben Jantsje Procee, zangeres, singer-songwriter en zangcoach. Bezig zijn met muziek is voor mij het mooiste wat er is. Als ik zie dat mensen geraakt worden door mijn liedjes of mijn zang vind ik dat te gek. Zo is dat ook met het lesgeven, als leerlingen meer uit hun stem halen, meer plezier beleven en meer zelfvertrouwen krijgen door mijn lessen, dan krijg ik daar enorm veel energie van.

Ik heb een eigen band genaamd Procee (www.proceemusic.nl) Met deze band speel ik mijn eigen liedjes. Hiernaast heb ik een Joni Mitchell en een Melanie Safka project opgezet en ten uitvoer gebracht. Met de band hebben we twee keer meegedaan aan het Fries songfestival Liet, (2015, 2014)  beide keren hebben we de finale behaald.

Ik geef les sinds 2007. Mijn eerste leerlingen had ik in Leeuwarden en later ben ik ook les gaan geven in Zwolle. Vanaf januari 2016 ben ik zangcoach bij Muziekschool Nijkerk. Mijn specialisaties zijn singer-songwriting, pop en folk maar door mijn brede interesse voor zowel klassieke als populaire muziek en mijn opleiding kan ik met veel stijlen uit de voeten.

In 2012 ben ik afgestudeerd aan het ArtEZ conservatorium voor de opleiding Bachelor Muziek Zang Jazz & Pop . Zowel tijdens als na mijn studie heb ik mij verdiept in diverse zangtechnieken. Na mijn bachelor studie wilde ik graag nog meer leren over songwriting, daarom ben ik in 2013 begonnen met de opleiding Master muziek. Tijdens deze studie, waar ik in 2016 voor afgestudeerd ben, heb ik mij volledig gericht op songwriting.

 

  • 2012: Afgestudeerd Bachelor Muziek, ArtEZ conservatorium, Zang Jazz & Pop
  • 2016: Afgestudeerd Master Muziek, ArtEZ conservatorium, Zang Jazz & Pop, specialisatie songwriting
  • Estill Voice Training System (EVTS), behaalde certificaten: Level 1 en 2
  • Workshop Complete Vocal Technique (CVT)
  • Workshop song lyrics schrijven door Judith Scholte