Lessen

Vind je zingen fantastisch maar wil je nu wel eens die hoge noot halen? Wil je je stem op een gezonde manier leren gebruiken? Wil je jouw eigen sound ontdekken? Dan is zangles wat voor jou!

Ontdek de mogelijkheden van jou stem! Het is mijn passie om de kennis die ik op zanggebied heb opgedaan over te brengen. Ik wil je helpen om meer uit je stem te halen en daardoor meer plezier en zelfvertrouwen te krijgen. Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Neem contact met mij op!

Zangles
Privé- en duo-lessen van 30 minuten
Groepslessen 45 minuten

Zangles is les in zingen en alles wat daarbij komt kijken. Aan de hand van liedjes die je zelf leuk vind leer je om alles uit je stem te halen wat er in zit.
Tijdens de zanglessen zullen we aandacht besteden zangtechnieken zoals ademhaling, articulatie, uitspraak en resonance.
Dit is om je gezond te leren omgaan met je stem. Daarnaast komen ook performance, tekstbeleving, stemkleuring, houding, microfoontechniek en timing aan bod.

In de duo- en groepslessen zullen we ook werken aan samenzang en meerstemmigheid.

Zangcoaching en auditietraining
Losse lessen van 45 minuten

Deze coaching lessen zijn bedoelt om je klaar te stomen voor een auditie of optreden. Je hebt hierbij anders dan soms bij gewone zanglessen een heel erg helder doel om naartoe te werken.
In deze lessen gaan we heel gericht bezig met de prestatie die je moet leveren zodat je goed beslagen ten ijs komt.
Specifiek zullen we werken aan de performance/podiumpresentatie van de songs waaraan je wilt werken waar tekstbeleving, microfoontechniek, stemkleuring, timing, stemtechniek en houding samen komen.